Programmatie

Zomerfest mikt steeds op de bekendere namen uit Vlaanderen.

Zaterdag 30 juni 2018


DJ KICKEN

Op de eerste avond van Zomerfest 2018 gaan we even terug naar de jaren 90 waarbij we niemand minder dan de Nelderlandse DJ Kicken uitnodigen om zijn bekendste hits nog eens boven te halen met oa ' Ain't no party like a alcoholic party,Nasty Creep,... '

DJ F.R.A.N.K.

Producer van de legendarische Summerjam 2003, One Love, Candy On The dancefloor, Discotex Yah!, Yes You Run, From the left tot the right...en veel meer.

Resident DJ in Carre Willebroek, The Villa Antwerp, Tomorrowland, Summerfestival, LaundryDay, Sportpaleis Back to the 90's & 00's...

2EMPRESS

Wie de dames van 2EMPRESS volgt op hun social media is het waarschijnlijk al opgevallen dat ze tegenwoordig bijna elke maand in het buitenland aan het touren zijn. Voor Zomerfest blijven Justine en Tatjana met alle plezier nog eens een weekendje in ons Belgenlandje. Wij kijken er allesinds al naar uit! 


DOUBLE-U

DOUBLE-U is de allround-dj uit De Kempen! Gebruikmakend van zijn eigen mash-ups/bootlegs in combinatie met oog voor zijn doelpubliek, creëert hij unieke DJ-sets. Allround Madness in the mix.... Be prepared!

WLVS

Deze jongens van WLVS spelen op zaterdag 30 juni een thuismatch op Zomerfest! Met residenties als Highstreet en Kokomo city komen deze heren de boel afbreken.

SYNAPS

Vroeger ging hij door het leven als deejay Thyaz maar sinds vorig jaar vormt hij samen met Jarrid het dj duo Synaps dat enorm aan het opkomen is met hun nieuwe tracks. Ze brachten onlangs nog hun nieuwe track uit op het grootste Zuid-Koreaanse label Mood Records.

ACE

De 21 jarige DJ en producer ACE komt ook dit jaar terug naar Zomerfest. Zijn succes begon bij de support van tal van grote artiesten op zijn nieuwe tracks die hij in het verleden uitbracht.

KARAKALS

Wie kent dit duo niet in regio Brecht en omstreken? Dit jong dynamisch duo zal de aftrap mogen geven op Zomerfest 2018!  

DJ MITCH vs SKINNIE

Deze twee heren zijn niet meer weg te denken op een evenement in de Noorderkempen!

Daarom verwelkomen we ze graag op Zomerfest.

Zondag 1 juli 2018

BART KAELL

Dertig jaar op de planken staan en hits scoren alsof je op het hoogtepunt van je carrière staat, dat is een korte schets van de loopbaan van Bart, want we moeten toegeven dat Kaëll nog altijd stevig in zijn hitschoenen staat! 


SAM GOORIS

Of hij nu op een overdekt podium staat te zingen in Oordegem, of in de "Ethias Arena" in Hasselt tijdens het "Schlagerfestival", Sam voelt zich overal prima thuis, met nét voor zijn optreden nog snel een pintje en even vlug een sigaret, en oeps, hij is weer klaar om zijn fans een onvergetelijke namiddag of avond te bezorgen. Een slogan als "alles kits achter de rits" schuwt hij niet en dat maakt de sfeer alleen maar Vlaamser en volkser .

STEVE TIELENS

 De Polonaise koning van Vlaanderen kan uiteraard ook niet ontbreken op Zomerfest. Vorig jaar was Steve Tielens met zijn optreden één van de uitblinkers op en daarom mogen jullie hem ook dit jaar terug verwachten!! Hopelijk weer samen met zijn Monique :)

YVES SEGERS

In de jaren 90 maakte het grote publiek kennis met Toast toen Yves Segers leadzanger werd. In 1991 scoorden ze een hit met het nummer Ik schreeuw het van de daken. Nadien volgde hun debuutalbum getiteld Twee uur 's nachts. Deze cd stootte op korte termijn naar de nummer 1-positie in de hitlijsten. Yves mag dan ook zeker weer dit jaar niet ontbreken op Zomerfest!

DINA RODRIGUES

Dina is geboren te Portugal en heeft de stemkwaliteiten van Celine Dion.

Ze brengt dan ook een perfecte show van deze buitengewone diva.

Met haar warmbloedige stem neemt ze u mee op reis naar de Zuiderse landen, betovert ze het publiek en laat ze u genieten van de mooiste liedjes op haar eigen manier.

EVELINE CANNOOT

Op zondag 1 juli komt de presentatrice Ment TV Eveline Cannoot naar Zomerfest!

Dit jaar brengt ze ook nog een nieuw album uit met Filip D'haeze.

SAMMY BAKER

Sammy Baker begon zijn zangcarrière al meer dan dertig jaar geleden op amper twaalfjarige leeftijd. Dit jaar komt hij ook het beste van zichzelf brengen op Zomerfest!

GLEN

Vorig jaar was het startschot op de tweede dag van Zomerfest een enorm groot succes op de zang en dansmoves van Glen Eykmans! Daarom ontvangen we deze talentvolle jongen graag terug op Zomerfest.

NILS LANDERS

Nils is er ook dit jaar weer volledig klaar voor om op zijn unieke en  enthousiaste manier alle artietsen aan te kondigen!