Programmatie

Zomerfest mikt steeds op de bekendere namen uit Vlaanderen.

Zaterdag 30 juni 2018


DJ F.R.A.N.K.

Producer van de legendarische Summerjam 2003, One Love, Candy On The dancefloor, Discotex Yah!, Yes You Run, From the left tot the right...en veel meer.

Resident DJ in Carre Willebroek, The Villa Antwerp, Tomorrowland, Summerfestival, LaundryDay, Sportpaleis Back to the 90's & 00's...

DJ KICKEN

Op de eerste avond van Zomerfest 2018 gaan we even terug naar de jaren 90 waarbij we niemand minder dan de Nelderlandse DJ Kicken uitnodigen om zijn bekendste hits nog eens boven te halen met oa ' Ain't no party like a alcoholic party,Nasty Creep,... 'Zondag 1 juli 2018

SAM GOORIS

Of hij nu op een overdekt podium staat te zingen in Oordegem, of in de "Ethias Arena" in Hasselt tijdens het "Schlagerfestival", Sam Gooris voelt zich overal prima thuis, met nét voor zijn optreden nog snel een pintje en even vlug een sigaret, en oeps, hij is weer klaar om zijn fans een onvergetelijke namiddag of avond te bezorgen. Een slogan als "alles kits achter de rits" schuwt hij niet en dat maakt de sfeer alleen maar Vlaamser en volkser .

STEVE TIELENS

 De Polonaise koning van Vlaanderen kan uiteraard ook niet ontbreken op Zomerfest. Vorig jaar was Steve Tielens met zijn optreden één van de uitblinkers op en daarom mogen jullie hem ook dit jaar terug verwachten!! Hopelijk weer samen met zijn Monique :)

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/